С какво регулируемата каса помага при блиндираните врати? Двата МДФ панела са характерни за тези врати, с допълнение от разнообразни и актуални цветове и с различни фрезовки. Крилото им има допълнителен метален лист, а и оребряване с метална рамка във вътрешността си, за по-голяма здравина.
Предлагат се също и с най-добрата изолация в момента на пазара при входните врати – минерална вата! Тя е отличен шумо- и топло изолиращ материал, което е особено важно при една входна блиндирана врата.

Касата им е метална, прахово-боядисана, регулируема с обхват на зида от 150 до 340 мм. Предлагат се и такива с обхват до 500 мм. Самата каса е допълнена с первази. Те са за двете ѝ страни, което придава завършен вид при монтажа с Г-образна лайсна, която позволява лесно изграждане и поставяне на външния праг на Вашата нова входна врата. По протежение на цялата рамка има уплътнение, поставено фабрично, което позволява крилото да се затвори плътно, без пропускане на въздух във и от Вашето жилище.

Сигурността на тези модели е допълнително осигурена от 6 шипа (пасивни), които са предназначени да застопорят касата, когато вратата е затворена. Блиндирани врати от този клас се открояват с две отделни ключалки, а всяка от тях е с по 3 шипа (активни), които здраво заключват вратата. Отбелязваме и бронираните патрони, притежаващи защита от разбиване, постигната чрез специални капачки. На крилото, за Ваше улеснение, е монтиран върток, а в касата е налично резе, което позволява да не използвате заключванията, когато сте в дома си, а само да врътнете резето. Това се случва със съвсем леко отваряне на крилото, колкото да погледнете навън, например, ако някой непознат Ви търси.

При тези модели врати може да направите избор от моделите дръжки, които ще са най-удобни за Вашите нужди. Може да избирате между активни и пасивни дръжки, спрямо Вашия вкус и претенции. Сигурността за дома е гарантирана с решението да се доверите на входните блиндирани врати, които имат предимство от регулируема каса. Убедихте ли се защо?

Блиндирани врати с регулируема каса

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *