Защо да изберем блиндирани врати с регулируема каса? Тези входни врати са изработени от два МДФ панела, които се предлагат в няколко актуални цвята и с различни фрезовки. Крилото   им има допълнителен метален лист, оребряване и вътрешна метална рамка, за по-голяма здравина.

Предлагат се също и с най-добрата изолация в момента на пазара при входните врати – минерална вата! Тя е отличен шумо- и топло изолиращ материал, което е особено важно при една входна блиндирана врата.

Касата им е метална, прахово-боядисана, регулируема с обхват на зида от 15 до 34 см. Предлагат се и такива с обхват до 50см. Самата каса е с первази за от двете страни, което придава завършен вид при  монтажа с Г-образна лайсна, която позволява лесно изграждане и поставяне на външния праг на Вашата нова входна врата. По протежение на цялата каса има  фабрично поставено гумено уплътнение, което позволява крилото да се затвори плътно, без пропускане на въздух във и от Вашето жилище.

Сигурността на тези модели е допълнително осигурена от шест пасивни шипа, които влизат в касата при затворено положение на крилото.

Този тип блиндирани врати са изработени с две отделни заключващи системи, всяка от които е с по три активни шипа, които при заключване влизат в касата. Самите патрони са с допълнителна бронировка  и капачка против разбиване.

На  крилото, за Ваше улеснение, е монтиран върток, а в касата е налично резе, което позволява да не използвате заключванията, когато сте в дома си, а само да врътнете резето. Това се случва със съвсем леко отваряне на крилото, колкото да погледнете навън, например, ако някой Ви звъни на вратата.

При тези модели врати може да направите избор от моделите дръжки, които ще са най-удобни за Вашите нужди. Може да избирате между активни и пасивни дръжки, спрямо Вашия вкус и претенции.
Сигурността за дома е гарантирана с решението да се доверите на входните блиндирани врати с регулируема каса. Убедихте ли се защо!

Блиндирани врати с регулируема каса

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *