Със започването на основен ремонт, възникват въпроси, свързани с размера на помещенията. При много от жилищата е налице проблемът с ограниченото пространство и начините за справяне с него. Ние ще Ви дадем една страхотна идея, с която да решите този проблем, като намесим единствено интериорните врати.

Някои от вариантите предлагат смяна на цветовата гама в помещенията от тъмни към светли нюанси. Друг оптически трик, който създава илюзията за широчина, са светлите стени с избора на сходен цвят интериорни врати, за да се създаде ефектът на преливане  и да не се очертава граница между тях.

За някои от нас методът с пребоядисването не е достатъчен, заради което пристъпваме към по–мащабни проекти в жилището, като започнем с премахването на стени и изграждането на отвори. За създаване на по–голям обем и място, в малостайни жилища, обикновено  две от основните помещения се съединяват в едно цяло с помощта на свод. Този начин има положителен ефект върху размера на общата новополучила се стая, но, разбира се, възникват и недостатъци, когато от време на време е необходимо ползването на повече самостоятелни стаи. Вярното решение в случая е поставянето на двукрила интериорна врата, вместо свод. При разтворено положение на крилата, просторът между двете стаи не се нарушава, а затварянето им спасява положението, когато се налага обособяване на стаите.

Как да уголемим помещенията, чрез интериорни врати

     Двукрилата интериорна врата е прекрасен начин и елегантен маниер за поднасяне на обстановката в дома. Тя е креативно решение, внасящо простор в помещенията. Допълнителен комфорт, от двукрилите интериорни врати, може да се извлече от избора на материал, от който е направена и от начина й на отваряне. Двупосочно плъзгащите се модели, освен декорация за стената, върху която ляга крилото, осигуряват и максимално голям светъл отвор на преминаване, като по този начин се запазва идеята за свод между стаите. Стъклените двукрили врати са модерни и внасят изящно усещане за лукс, a дори когато са затворени чувството за простор не се губи.

Изборът на двукрила интериорна врата не е труден. За оптимален резултат съчетайте нейния модел с останалите врати в жилището или с обзавеждането в стаите, които ще съединява.

Внесете простор с двукрила интериорна врата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *