Външният вид някой път е подвеждащ. Гладките интериорни врати може да изглеждат съвсем семпли, но всъщност предлагат широка гама от възможности за всякакви подобрения в дизайна на Вашия дом. От шарки на истинско дърво, които носят естествените живи тонове в пространството, до най-модерните минималистични модели и цветове, вътрешните гладки врати имат способността да допълнят почти всякакъв вид дизайн.

  • Дизайнът на гладките интериорни врати – привидно прост
    Гладките врати са били фаворит в продължение на десетилетия, благодарение на простите линии и универсалността на техните повърхности. Семпли и елегантни, тези интериорни врати често са чудесен начин да се въведат стилни идеи, които могат да бъдат добавени и към естетиката на дома Ви. Голямата гама от изчистени съвременни варианти са на разположение, за да може да има най-различни възможности за модерния дом – без значение дали са в апартамент на петия етаж или вила в провинцията.
  • Изберете различната визия
    Гладките интериорни врати могат да бъдат приспособени към всякакъв вид дизайн, от най-простия до най-екстравагантния. Голямата гама, от съществуващите интериорни изчистени врати, предлага зашеметяващ естествен завършек без да е необходима допълнителна украса. Освен това, тези вътрешни врати могат да бъдат боядисвани във всеки цвят или шарка. Те дори позволяват да бъдат грундирани и украсени със съвременен дизайн, за създаване на интересна фокусна точка в интериора.
  • Сливане на идеите
    Изчистените интериорни врати могат да бъдат и най-добрия елемент, който да се слее с околните текстури и цветове на една стая, а това позволява на другите елементи да заемат централно място. Чрез подбирането на боя или тапет за обграждащите стени и поставянето на гладка врата в едни и същи цветове, можете да създадете впечатлението за врата, която се скрива когато е затворена и да привлечете вниманието към другите детайли във Вашия дом.

Не всяка врата, която изберете, е нужно да се откроява – в някои случаи правилото е колкото по-малко толкова по-добре. Гладките интериорни врати са идеалното решение, за да отличите някой подбран цвят в стаята и да се откроят различни елементи от интериора.

Гладки интериорни врати

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *