Брава на врата

 

В днешно време, металните входни врати намират наистина широка приложимост както в административни и офис сгради, така и в панелните жилища. Те започват доста масово да се ползват не само за търговски помещения, но и за лични апартаменти, офиси, вили и къщи. У нас, тези врати значително набраха популярност в последното десетилетие. Като причина за това са: високото качество, което притежават, както и добрата енергийната ефективност, което се явява голям плюс за потребителите. Към тези положителни характеристики, металните врати притежават и стабилно заключване, което дава допълнително спокойствие на хората, а това води само до удовлетворение от направената покупка.

Най-ценното, което искаме да защитим е не толкова нашия дом, колкото нашето семейство, а съвременните входни врати предлагани за жилища панел определено допринасят за това. Именно и това играе основен фрагмент, който води потребителите при закупуване на такава врата – сигурната заключваща система. Тъй като външната врата е мястото, от където могат да проникнат крадци в нашия дом, производителите са обърнали особено внимание именно на системата за заключване и нейната прецизна изработка. За да бъде клиента спокоен, че няма да се наруши неговото спокойствие и неприкосновеност чрез влизане с взлом, то заключващата система трябва да е максимално подсигурена.

Най-простичко казано, степента на защитеност на тази система се определя от броя на шиповете, който тя има, и естествено по-големият брой на активни метални шипове води и до по-голяма надеждност и сигурност. Механизмите за заключване на даден модел врата биха могли да са повече от един, а шиповете в тези механизми се регулират ръчно, чрез завъртане на съответен ключ. Когато всички метални шипове се активират в един и същ момент при завъртане, без значение на брой колко са те, то тогава моделът врата е с една система. Съществуват разбира се, все повече модели, които са с над един брой заключвания, активирайки се от несъвместими ключове. При единичните системи, броя на активните шипове обикновено е между десет и дванайсет, а при двойните системи около дванадесет-петнадесет на брой.

Благодарение на добрият начин на изработка и на тези сигурни системи за заключване, металните врати предлагат необходимото спокойствие на потребителите.

Заключване при входните врати за панелни жилища

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *