интериорна врата в стая

Това е мястото, където нашето дете прекарва по-голяма част от времето си. Особено когато детето ни е още малко трябва да наблегнем на пространството, така че то да се чувства комфортно и удобно. Защото знаем колко бързо растат децата и паралелно с това ще трябва да променяме и интериора. Този избор е не много лека задача за всеки един родител, защото всеки от нас иска най-доброто за малкото си човече. При  избора ни на врата трябва да се съобразим с това да бъде безопасна, стилна и удобна и е хубаво също така да разберем какво харесва нашето дете. Тази врата ще е пътят към неговия вълшебен и приказен свят.

При избора на качествена интериорна врата за детската стая трябва да се вземат в предвид и редица технически елементи. Например, материалът, от който е направена врата, е много важен за правилната експлоатация за в бъдеще време. Най-добре е да изберем екологично дърво, бук, дъб или ясен. Като също така може да бъде и еднороден дървесен материал, като и ламината също отговаря на стандартите. Всеки родител знае много добре, че децата обичат много да рисуват с фулмастри, бои и цветни моливи по стените, пода и вратите. Ламинираните врати са непретенциозни към почистващите препарати, при което много бързо и лесно се почистват.  Също друга важна особеност, на която е добре да обърнем внимание са дръжките на вратата. Те трябва да са удобни за хващане, да нямат остри ръбове, така че е добре е да са заоблени.

Важно е дръжките да бъдат монтирани на достъпна височина за нашето малко човече, така че да бъде удобно за отваряне и затваряне на вратата. Вратата на детската стая трябва да бъде идентична по стил и дизайн, спрямо това дали дето е момиче и момче. Както знаете в повечето случаи на момиченцата им харесва на вратите да има изображения на приказни герои, принцеси или цветя. А момченцата в повечето случаи предпочитат изображения с пирати или пътешественици. Но нека всеки от нас заложи на това, което неговото дете харесва и то да се чувства добре в своя приказен свят.

Интериорна врата за детска стая

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *