Много голяма част от хората смятат ,че зодията им е „виновна” за това, да реагират по един или друг начин в дадена ситуация. Всеки от нас има приятел или познат, който не излиза от вкъщи преди да прочете какво му вещаят звездите за деня. Във всички вестници, списания и сайтовете, хороскопът е най-четената рубрика.

Представяме ви една статия, която ще ви помогне за избора на интериорни врати спрямо зодията:

     Овен знакът, който се асоциира с пролетта и началото. Неговите представители притежават много енергия, динамична и целеустремена природа, но преди всичко са слънчева натура. Отличителна черта на Овена е неговата независимост и нежеланието да се подчинява на другите. Именно поради тази причина хората, които се представят под тази зодиакална рамка са подходящи интереси към интериорни врати с остъклена част, но стъклото трябва да е с по-нетрадиционни и асиметрични форми.

      Телец олицетворява растежа и развитието. Той е търпелив, надежден и добросърдечен, но в същото време е и доста капризен. Има много силно развито чувство за собственост. Дома на Телеца е неговата крепост. За това място може да се каже, че е консервативно и традиционно, но едновременно с това и луксозно. Най-важното нещо за Телците е комфортът. Именно заради тези черти най-подходящите интериорни врати за тази зодия са в класически кафяви цветове, а моделът трябва да е традиционен и изчистен.

     Близнаци –  олицетворение на бързината на мисълта. Тези хора притежават висока интелигентност, както и активни и комуникативни умения. Близнаците често биват обвинявани в двуличие и повърхностност. Въпреки това, част от качествата им имат и положителна страна – те са приспособими и подвижни. Не обичат консервативни хора и идеи. В дома на представителите на този зодиакален знак трябва да има разнообразие и простор. Изключително важно за Близнаците е да имат пространство и много светлина. Когато този зодиакален знак избира интериорни врати, най-добре е да се насочи към модерен и изчистен дизайн с неутрални цветове.

Интериорни врати според зодията – Част 1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *