Рак олицетворение на своенравието, спонтанните хрумвания, упоритостта и любопитството. За Раците, едно от най-важните неща в живота са семейството и  уютния дом.Те често хранят прекалена почит към произхода и обичаите, дори  клонят към консерватизъм. Раците са традиционалисти в истинския смисъл на думата – те обичат да съхраняват нещата. Не могат да понесат раздялата с каквото и да било.

image001Точно заради тези свои особености, за тях са най-подходящи класически (плътни) модели интериорни врати, а цветът- орех , защото внася аристократизъм в дома.

 

Лъв – царят на животните. На представителите на зодията им харесва да бъдат третирани като царете на Зодиака. Те са горди лич­ности и обичат да бъдат център на внимание.Лъвовете обичат да властват и
имат стремеж към: блясък, слава, разкош и външно богатство. Лъвът не се влияе от модата. Той има свое мнение по всеки въпрос и винаги го отстоява до последно. Индивидуалността му се разпознава дори в обзавеждането на дома му.
Без съмнение неговият цвят е златен (дъб). Това е цветът, който символизира разум и зрялост, стремеж към разкош, сексуалност и увереност. Ето защо това е и най-подходящия избор за цвят на интериорна врата в дома на Лъва.

 

image005     Дева –знакът, който свързваме с думи като рационалност, пестеливост и  домакински натури. Хората от зодия Дева обичат реда и имат силно развит аналитичен ум, но са много предпазливи и затворени. Девата е роден критик и отдава прекалено внимание на детайлите. Както всяко нещо, изборът на интериорна врата за Девите означава много размисли и преценка на положителното и отрицателното. Вратите в дома на тази зодия трябва да са перфектни (както всяко нейна вещ), да се съчетават с интериора, да допълват уюта в жилището и да бъдат на изгодна цена.

За Девите препоръчваме врати с меки и класически форми, а цветът трябва  да бъде бял, защото символизира чистотата и невинността –точно такава е и Девата.

Интериорни врати според зодията – Част 2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *