Везниолицетворение на справедливостта. Не е случайно, че техен символ са везните на Темида. Лесно се приспособяват, но и много се влияят от чуждото мнение. Често имат колебания за избора си и имат високи критерии за красота и естетика. В дома на Везните се усеща красота, хармония и мир. Атмосферата е елегантна, спокойна и проста. Обичат прави линии, просторът и естетическата наслада за окото. Именно, поради тази причина, за представителите на тази зодия препоръчваме красивите интериорни врати със стъклена част в елегантна форма, а цветът е Венге. Той най-удачно би се съчетал с обстановката в дома.

Скорпионзнакът на любовта и омразата. Той е поредица от успехи и неуспехи, от драматизъм и страст, от инат и избухливост. Той е много злопаметен. Обича и мрази еднакво силно. Домът на  Скорпиона  обикновено е също толкова мистериозен и интригуващ, колкото и самият зодиакален знак. Изящни антични предмети, пищни възглавници и ориенталски килими са само някои от аксесоарите, които могат да бъдат открити в къщата на Скорпиона. Ето защо и вратите в дома на този знак трябва да са с ориенталски мотиви. Най-подходящи са вратите с фрезовка.

Стрелец знакът, който се свързва с точност и целеустременост. Стрелците са оптимисти, приятелски настроени, аргументирани и сговорчиви личности. Обичат да учат нови неща, да се самоусъвършенстват и да пътуват. Такъв човек не прекарва много време в жилището си. Това е и една от причините дома на този знак да не блести в лукс и изисканост, а по-скоро да е отпускащ. Уютен и комфортен, с много рафтове и места, които съхраняват книгите, събрани през годините. Интериорът обикновено е вдъхновен от природата, където прозират, както новостите, така и  вярата в духовното. Каквато и да е украсата, тя създава едно уникално чувство за святост. За тази зодия най-подходящи сред интериорните врати са тези от стъкло, имитираща фигури в симетрични форми, а най-подходящият цвят е Орех.

Интериорни врати според зодията – Част 3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *