Козирог зодията, която се свързва с думи като инат, остър ум и устойчивост (както физическа, така и пси

хическа). Родените през периода на тази зодия, са способни усърдни и много изобретателни, не обичат да губят време за хаотични цели. Те са подредени и методични. Козирогът вярва в постоянството и традициите – всичко това се вижда в дома му. Харесва и желае да притежава неостаряващи материали и цветове. Той харесва тъмните тонове на кафявото и акцентите. Козирогът е любител на изтънчените неща и държи на качеството. Класическа врата с интересен акцент в цвят орех е идеална за тази консервативна душа.
Водолейзнак, символизиращ потопа, легендата за който е част от много култури. След него животът започва на чисто. Водолеите притежават качества като братство, солидарност и сътрудничество. Те обожават да провокират консервативните хора с нестандартно поведение. Водолеите са бунтари и инстинктивно усещат, че света се нуждае от промяна. Тези характерни черти на Водолеите намират отражение и в техните домове, както и в техните врати. Идеалният дом за тях е просторен, модерен и различен. Вкусът им ще удовлетворен с различни тоналности на синия и сивия цвят. Орнаментите обаче не се приемат от тях и задължително трябва да са в ограничено количество. Харесват присъствието на неръждаема стомана в дома си. Водеща е металната тема и всичко е адекватно на модата и остава без дъх гостите им. За това най-много биха им допаднали екстравагантни модели интериорни врати с метални части.
Риби олицетворение на чувствителността, толерантността и съпричастността към страданието и нещастията на хората. Тези, които представляват съзвездието Риби, по-скоро насочени към вътрешното си пространство. В същото време са идеалистични, не могат да се организизират, изпитват неувереност и са разсеяни. Нямат ясна позиция почти по нито един казус. Това личи и в техния дом. Хората зодия Риби, трудно взимат решение за обзавеждането и често се допитват до хората около себе си. За тях най-харесвани са стандартните модели интериорни врати, а цвета да бъде универсален и одобрен от всички (или поне по-голямата част от обкръжението им). Затова се спират на актуалните в момента цветове.

Знаем, че поради голямото разнообразие на пазара, изборът на правилна врата е трудна задача. Правейки покупка на врати, се старайте да се съобразите с куп фактори като: размери, цветове на останалата част на обзавеждането, материал и т.н.

Интериорни врати според зодията – Част 4

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *