Какво да избера, когато трябва да избирам? Това мъчи всяка домакиня, която иска всичко да ѝ бъде изпипано до последно. За един уютен дом се съчетава всичко, ламината, тапетите, боята по стените, дограмата, завесите, мебелировката и не на последно място, вратите. Това е може би една незначителна част от тревогите на всяка една жена, изправена срещу казуса, каква врата да си избере, откъде да тръгне и с какво да я съчетае …

Най-добре е първо да започнете от ламината, изберете внимателно шарката, която пасва на вашия вкус. Следва шарката на тапетите, цвета на стените ви, съответно и интериора на всяка стая. Ако ламината ви е разноцветен с определени краски, тъмни със светли, добре е една от преобладаващите краски да е цвета на вашия тапет или цвета на вашата стена, а другата да се използва за цвят на вашата интериорна врата. Става много ефектно, интересно и уникално. Винаги може да вземете малка мостра, с която да тръгнете по големите магазини за врати и нагледно да изпробвате какво най-точно ще ви пасне.

Коя интериорна врата да избера за своя? В магазините за врати има богата гама от цветове, които са масови в момента на пазара … Това са травиалното златен дъб, орех, бяло, венге, светъл дъб. Изборът зависи само от вашите искания и решения. Като добро съчетание са контрастните цветове, например, ако стената ви е светла, със сигурност по-добре би стояла врата с тъмен цвят на този интериор. Ако вашият ламинат съвпада с цвета на вашите стени, още по-подходящо е да използвате контрастен цвят на този, който е на стените ви.

На какво да се спрете при търсенето на входна врата? При входните врати също има определена цветова гама на пазара. Тя би могла да се съчетае с интериора в коридора ви. Бихте могли да я съчетаете с цвета на интериорните си врати или с цвета на подовата ви настилка.

Щом стигнете до момента за избор, най-добре се посъветвайте с професионалисти, които коректно ще ви напътстват или поне ще ви дадат идея за посоката, в която да тръгнете.

Какво да избера?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *