Минимализъм, Винтидж, Барок или Еклектика, всеки избира как да организира своето любимо място – дома си. Интериорните врати подчертават избраните цветове и допълват цялостното усещане за комфорт и уют.

Цветовете на Граде се делят на два класа – „А” и „А++”

Цветовете от клас А са светли, като към тях се причисляват Сибирска Лиственица, Ясен Вералинга,  Дъб Вераде и Шведски дъб. Покритието на интериорните врати е от естествени дървени частици, лакове и смоли. Релефът, който се получава, вследствие на покритието, е много подходящ за различните западни стилове – Винтидж или Минимализъм. Изчистените цветове подчертават плюсовете на двата стила. Чувството, което носят мебелите на провинциалния дух от средиземноморските страни, най-ясно се подчертава в съчетания със Сибирска Лиственица и Ясен Вералинга. Приятният отенък на тези два цвята акцентира върху изчистената линия на стиловете. Моделите в тези цветове са подходящи за всички видове стаи. Топлата гама на светлите цветове е от Дъб Вераде и Шведски дъб, които са подходящи както за по изчистен дизайн, така и за по-екстравагантни интериори. Контрастът, постигнат с цветовете на Граде, е подходящ в случаите, в които интериорната врата се използва като акцент.

Цветовете от клас А++ са тъмни и са по-подходящи за по-тежки и класически обзавеждания. Череша Сан Диего и Орех Рибейра са тъмни, наситени цветове, които представляват неутрален избор за интериорни врати. Използвани като акцент или съчетани с крещящ интериор, двата цвята от тъмната серия на Граде показват стил и вкус във всеки интериор. Поради наситеността си и релефната повърхност могат да бъдат обединяващ елемент между отделните помещения. Независимо от разположението на апартамента и стаите, двата цвята имат обединяващ елемент и така завършват интериора.

Цветовата гама на интериорните врати, от серия Граде, позволява на клиентите да комбинират вратите си по различен начин – било то с входната врата, пода, цвета на стените или мебелите в интериора. Който и цвят да изберете ще може да го съчетаете с всеки елемент в дома Ви!

Как да подберем цветовете на интериорни врати Граде за дома ни?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *