Няма как входните врати да не присъстват във всички филми, но има няколко по-забележителни, които всички ние сме запомнили по една или друга причина :

1

Черната порта – една от най-известните и трудни за превземане врати, а най-страшното идва, след като бъде отворена.

2

Огромната порта на „Джурасик Парк” впечатлява не само с надписа си, размерите и допълнителното осветление, а и с това, което се крие зад нея. Една от най-запомнящите се входни врати.

3

Малката входна врата, зад която се намира Страната на чудесата – чудесен пример за това, че трябва да преминем няколко изпитания, преди да стигнем до това, което силно желаем.

4

Входната врата от сериала „Приятели” – всички я помним, заради лавандуловия й цвят и специфичната декоративна рамка, поставена около шпионката.

5

Вратите на дрешникът, който води към „Нарния” – чудесен пример за това, че никога не знаеш къде ще попаднеш след като отвориш вратата.

6

Входната врата за домът на Билбо и Фродо Бегинс от филма „Властелина на пръстените” – най-запомнящото се при нея е кръглият дизайн и яркия зелен нюанс.

7

Вратата от „Междузвездни Войни” – в един момент всеки е искал една такава – било заради плъзгащите асиметрични крила или неоновите червени светлини.

8

Вратата, която ще ви отведе не другаде, а при Вълшебникът от Оз – изумрудено зелена, здрава, масивна и непревземаема.

9

Вратите на „Титаник” – и след потъването на кораба още се вълнуваме и впечатляваме от уникалният им дизайн.

10

Вратата от „Ловци на духове” – една истинска врата, която до ден днешен събира посетители за снимки за спомен.

11

Входната врата от „Сексът и градът” – всички любители на сериала помнят тази врата и многобройните излизания от нея на Кари. Тя е станала толкова популярна (постоянно имало желаещи да се снимат с нея), че живущите в сградата се принудили да сложат допълнителна ограда, за да могат спокойно да излизат от домовете си.

12

Вратата от филма „Хари Потър и стаята на тайните” – зад нея се крие огромна тайна, пазена векове от декоративните магически змии.

Най-известните врати, появявали се във филми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *