11

Интериорните врати, с които сме свикнали да обзавеждаме дома или офиса си, са стандартни и без никакво въображение са подбрани, и съчетани с интериора. Както избираме останалите елементи от обзавеждането, като килим,  дори ръчно рисувани тапети, плочки или ламинат за пода, необичайни варианти на пердета, таван под звездното небе,  важно е и вратата да бъде добре подбрана и интересна. Затова, ние имаме удоволствието да ви представим няколко необичайни модела, с кратки описания и ефектни снимки.

Модел L’INVISIBILE

Този тип интериорни врати са сизключително необичаен дизайн, в съответствие с името си. С тяхна помощ се скрива входът към съседните помещения, а самата те са маскирани по различни начини, които могат да имитират стена, шкаф или картина. Механизмът на интериорната врата се състои от вертикална ос, която е центрирана, като ъгълът на въртене може да бъде 180 и 360 градуса. Крепежните елементи  са скрити в тавана и пода. Въпреки, че тези врати изглеждат доста тежки, това не е така, защото производителите им ги правят от леки материали и това ги прави лесни за отваряне, без да се прилага особено усилие. Така можете да се сдобиете с помещение скрито от любопитни очи. Или не дай се боже ако ви се наложи като лек вариант на паник стая.

Врата-Стълбище

Това е много практично и интересно решение за избор на интериорна врата. Скриването ѝ посредством стълбище е не само практично, но служи за прикриване на съществуващо помещение. В него могат да се прибират скъпи и ценни вещи, а вида на вратата гарантира сигурна защита от крадци, защото никой няма да се сети, че под стълбите всъщност има тайна стая.

Автоматична врата Tanaka

Тази врата се отваря автоматично, когато някой се приближава към нея, но най- интересното е, че го прави точно с формата и размера необходим,за да влезе конкретния човек. Всеки от хоризонталните плъзгащи елементи е оборудван с датчици, които изчисляват формата на преминаващия.

Оригинални интериорни врати с необичаен дизайн и функционалност

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *