Да се хареса нова интериорна врата никак не е лесна задача и в много от случаите изисква повечко време, въпреки че е от основно значение за интериора, както и всеки друг, дори и малък акцент – например, гарнитура, под, мебели стени.

Интериорната врата е от основно значение за първото впечатление, което остава в гостите, особено ако е избрана със стил и вкус.

Освен това е детайл от обзавеждането, който е с допир до нас всеки един ден по няколко пъти и дори само от тази гледна точка трябва като основен етикет той да бъде от възможно по-висок клас качество. Но не се подвеждайте, не винаги по-високата цена, означава високо качество. Интериорните врати, изработени от HDF, с повърхностен слой от естествен фурнир, са класика, независимо какъв е стилът на жилището Ви. Моделите с фрезовани елементи и по-изчистена визия придават завършеност и подчертават стила на дома Ви.

Консултирайте се с фирмата за врати, която сте избрали – дали извършват монтажи и дали вземат размери. Почти навсякъде вземането на размер е включено в цената на монтажа.

Какви видове интериорни врати можем да открием

Следващият съществен момент е материалът, от който е изработена вратата. Естественият фурнир е за предпочитане. Обикновено най-високото ниво интериорни врати са разработени именно с такова покритие. Повечето хора, в последно време, се спират на изработени от HDF врати, тъй като този елемент е по-твърд и по-устойчив на надраскване или износване от MDF. Има и най-различни видове покритие – от PVC покритие, през 3D полипропиленов ламинат до естествен фурнир.

Вратите използвани в интериора са винаги в тренд с най-разнообразни опции, в зависимост от серията или производителя, като варират от плътни, гладки и изчистени модели до остъклени и луксозни, които ще допаднат и на най-претенциозния вкус. Има също и достатъчно разнообразие от разновидности на стъкла, спрямо серията и конкретния модел врата.

В случай, че желаете максимално да използвате пространството в дома си, добър избор са плъзгащите врати. Тези врати отнемат минимално пространството в стаята, като се плъзгат по стената. Имате свобода в избора на вътрешни врати, като може да се спрете на модели със или без остъкление, в зависимост от Вашата необходимост и най-вече желание.

Срещат се фирми предразполагащи с абсолютно индивидуален подход към всеки клиент, както и решения спрямо неговия конкретен случай и изисквания, чрез индивидуална поръчка.

Какво се предлага на пазара за интериорни врати

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *