Ако се нуждаете от нова входна врата, която да допринесе уют, комфорт и да пасне идеално на интериора в жилището Ви, ние Ви предлагаме да се спрете на входните метални врати. Има различни модели, както и цветове, които се доближават достатъчно до интериорните врати, за да няма голям контраст между цветовете на вратите в дома ви. Гледайте дизайнът да е по-скоро семпъл, не особено претрупан с различни орнаменти, които в повечето случаи изискват определен интериор на който да паснат добре.

Ще Ви представим 5 причини да смените старата си входна врата с нова метална входна врата. Сигурно от доста време насам обмисляте, смяната на входната врата и все не можете да се спрете на подходящи модел, цвят, не можете да прецените дали са достатъчно надеждни откъм сигурност или пък бюджетът Ви е прекалено нисък. Ние имаме решение на всички ваши колебания.

  • Конструкцията на крилото им се състои от два метални листа и пресовани дървесни частици тип „пчелна пита”.
  • Елементите, от които е изградено крилото не са тежки, което прави крилото леко и лесно за отваряне и затваряне.
  • Заключващата система е тристранна, дванадесет точкова като има и шипове, които влизат в касата отгоре и отдолу, което допринася за сигурността на дома ви.
  • Ключовете, които влизат обикновенно в комплекта при тези врати са до пет на брой, като има достатъчно за всеки един член от семейството. Има два монтажни ключа, като след монтажа ключалката се пренастройва и тези ключове се изхвърлят, тъй като стават неактивни.
  • Тук няма ограничение за дебелината на зида дори и зидът Ви да е 50см.

Със сигурност успяхме да Ви убедим, че тези врати са подходящи за Вас и също така цената им е достъпна за хора с всякакъв бюджет.

Пет причини да закупите метална входна врата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *