Новата входна врата, когато е правилно подбрана, носи уют, комфорт и се слива идеално с интериора в жилището Ви. Ние Ви предлагаме да поставите на входа си врати от метал. Ще се изненадате от различните възможности, както и цветове, които се доближават достатъчно до интериорните врати, за да няма огромна разлика между цветовете на вратите в дома Ви. Гледайте дизайнът да е по-скоро семпъл, не особено претрупан с различни орнаменти, които в повечето случаи изискват определен интериор, с който да стоят добре.

Ще Ви покажем 5 причини, подкрепящи тезата, че новата метална входна врата е по-добра от износената стара. Сигурно от доста време насам обмисляте, смяната на входната врата и все не можете да се спрете на точния вариант, включващ модел и цвят. Не можете да прецените, дали са достатъчно надеждни откъм сигурност или пък бюджетът Ви е прекалено нисък. Ние имаме решение на всички Ваши колебания!

С какво металните врати биха Ви допаднали?

  • Конструкцията на крилото им се състои от два метални листа и пресовани дървесни частици тип „пчелна пита”.
  • Елементите, от които е изградено крилото са достатъчно леки, което е причина и лесното боравене с крилото при отваряне и затваряне.
  • Заключващата система е тристранна, дванадесет точкова, като има и шипове, позиционирани така, че покриват касата, както в горната част, така и отдолу, което допринася за сигурността на дома Ви.
  • Ключовете, които се включват и ще имате при покупка, са до 5 на брой, така че са достатъчни за всеки един член от семейството. Има два монтажни ключа, като след монтажа ключалката се пренастройва и те се изхвърлят, тъй като стават неактивни.
  • Тук няма ограничение за дебелината на зида, дори и зидът Ви да е 50 см.

Със сигурност успяхме да Ви убедим, че вратите от метал са надеждно изпълнение за Вас и също така цената им е достъпна за хора с всякакъв бюджет. Проучете добре преди да предприемете покупка и не се колебайте, че това е правилно решение!

Пет причини да закупите метална входна врата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *