Когато плъзгащите интериорни врати излязоха на пазара, те бяха с много висока цена и не всеки можеше да си ги позволи, въпреки желанието си да се обзаведе  с тях. За разлика от тогава, днес цената вече е достъпна за всеки джоб!

Предимства на плъзгащите интериорни врати

Плъзгащите интериорни врати са едно много практично, добро и модерно решение за всяко жилище или офис-сграда. Почти навсякъде, при новото строителство, те са предпочитаният вариант за врата, особено на местата, където се цели да бъде запазено свободно пространството в помещението.                                                   Такива помещения обикновено са бани, тоалетни, килери, мокри помещения, коридори и много други стаи, които в повечето случаи са с по-малка площ от останалите. Плъзгащите врати са едно голямо предимство про интериорните врати, но не и единственото.

Важно е всеки да знае, че тези врати могат да бъдат така монтирани, че да се скрият зад стена, гардероб или друга врата. Това е още едно голямо предимство пред вратите със стандартно отваряне. Също са предпочитани и заради начина на монтаж. Освен, че не заемат място в стаята, по този начин не заемат място и на стената към която вратата се плъзга, което й позволява да бъде оползотворена от друга мебел.

Следващото предимство, което още повече ще Ви заинтригува е, че плъзгащите интериорни врати могат да бъдат изработени с две, три или повече крила. Това Ви дава възможност да ги използвате, както за по-големи отвори, така и за преграждане на две помещения едно от друго.

Плъзгащите врати могат да бъдат намерени на пазара от различни материали, но най-често търсените и предлагани са от дървесина или стъкло. Който и вариант за материал да изберете, хубаво е да знаете, че има много голямо разнообразие от модели, цветове и форми на вратите.Винаги може да съчетаете цвета с вашия интериор или дори да си измислите собствен проект за вратата, която никой няма да има и ще придаде уникалност на дома Ви.

Плъзгащи интериорни врати – направи живота си по-лесен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *