Искате да освежите дома си! Смяната на входната врата е малка стъпка, но от голямо значение за облика и сигурността на жилището ви. Ако се колебаете какъв модел да изберете, то заложете на блиндирана врата. Блиндираните врати предлагат богато разнообразие от модели в различен стил, дизайн, цвят, орнаментна изработка и не само. Те биха били  перфектен завършек  за дома ви.

Различните размери на цялостната конструкция, в които се предлагат качествените блиндирани врати позволява монтиране на даден модел в строителни отвори, различаващи се от общоприетите стандарти за повечето жилища в градовете. Структурата на моделите  се  състои от крило ( подвижна част на вратата), метална каса ( фиксирана – 10см ) и вграден праг, като по този начин експлоатационните  възможности за монтиране на моделите се увеличават. Невинаги е необходимо цялостно премахване на старата врата или каса. При проектирането и изграждането на тези модели е съобразено нещо изключително важно, а именно – възможност за инсталиране като втора входна врата с опция за запазване на стара съществуваща каса. Тази привилегия, която получавате с металните врати, е предимство което не е за подценяване. По този начин получавате двойна защита и сигурност, като същевременно с това обновявате дома си отвън или отвътре без да се налага да премахвате старата входна врата.

Когато решите да поставите избрания от вас модел, помислете за професионалисти. По този начин си гарантирате, че няма да възникнат неприятни грешки, породени от недостатъчен опит и липса на знания. Правилното монтиране на новите врати влияе върху функционалността и ефективността им при експлоатация.

Нормалното функциониране на обкова ( дръжки, брави, патрони и др.) е гарантирано  чрез използване на квалифицирани монтажни групи.

Блиндираните врати са с доказана ефективност и изпитано качество. Те предлагат на своите клиенти очакваната сигурност, необходимата защита, уют и комфорт, които всеки дом заслужава. Достъпната цена, на която се предлагат, в комбинация с всички техни предимства, ги прави в един от най-популярните модели входни врати.

Предимствата на блиндираните врати

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *