блиндирани врати

Спрямо останалите видове входни врати, блиндираните врати набират все повече популярност, с някои от своите отличителни качества.

Отличителни качества на блиндираните входни врати с MDF плоскости пред другите видове входни врати

  1. Позитивите в случая са видимо повече, в ползва на блиндираните врати. Висококачествените входни врати са изключително здрави. Тяхната стабилност се дължи на металния лист с дебелина 1.2 мм, поставен във вътрешността на крилото. Оребрени допълнително тези модели Ви карат да се чувствате удобно в дома си, а спокойствието, което ще Ви доставят е просто незаменимо.
  2. Двете заключващи системи, с които са снабдени повечето блиндирани врати, Ви дават допълнителна сигурност. Обикновено, към всяка от тях, има и комплект от по няколко на брой ключа, с цел да има за цялото семейство. Така няма да Ви се налага да издирвате ключар и да харчите още пари, дори и сумата за тях да е минимална.
  3. В случай, че решите Вашата врата да се отваря извън жилищното пространство, към стълбището, пантите ще останат от видимата страна на вратата. Но за всеки проблем, има и решение. Разположените пасивни шипове не позволяват входната Ви врата да бъде разбита и предотвратяват всяка мисъл за влизане с взлом.
  4. Касите на блиндираните модели, с високо качество, са регулируеми. Тук откриваме още едно много голямо удобство, тъй като обхватът им започва от 15 см чак до 34 см, т.е позволяват да бъде покрит целият зид. По този начин няма да имате нужда от довършителни ремонти и допълнителни разходи за майстори.
  5. Още много предимства могат да се изброят тук, като например: нощно заключване, резе, шпионка, чукче, „Г” – образна лайсна, гумено уплътнение по крилото и касатана вратата, минерална вата, за ди Ви е топло, както и огромно разнообразие от цветове и фризовки.

Мисля, че след като разгледахме характеристиките и качествата на блиндираните входни врати, обусляващи предимството им пред другите видове от този тип, изборът Ви за подобна покупка ще бъде много по-лесен.

Предимства на блиндираните входни врати с MDF плоскости

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *