Съществува голямо разнообразие от предлагани модели входни врати на пазара. Всяка група се характеризира с различна по вид структура, начин за заключване, материал на изработка, предназначение и т.н.

Сред откроилите се модели на пазара, с най-голяма популярност сред потребителите са вратите изработени изцяло от метал.

p4

Приложение на входните врати

Всички входни врати от този тип се използват както за поставяне на апартаменти, офиси, къщи, мазета, така и на най- различни производствени  и търговски помещения. Различните начини на  обработка на метала позволява монтиране при различни условия на средата. Облицовките, които се предлагат към моделите, могат да се доближат по външен вид до различни ламинатни повърхности и фурнири, да наподобяват шарки на естествена дървесина или да бъдат прахово боядисани в различни  нюанси по желание на клиента.

Според специалистите е добре да не се икономисва по отношение на системите за заключване. Металните модели предлагат на потребителите сигурност и надеждност благодарение на начина си на заключване.

Добър вариант е вратата да разполага с цилиндрично заключване и още един различен вариант. Сигурен белег за това, че блиндираната врата или тази от друг метал е достатъчно сигурна и стабилна, е когато процесът по разбиване е максимално затруднен. Входните врати изработени от метал са изключително устойчиви на физически натоварвания.

Металните врати  се затварят и отварят тихо и безшумно, като по този начин използването им в общи жилищни сгради не би причинило неудобство на съседите.

p5

Предимства

От друга страна тези врати имат голямо предимство пред останалите модели, заради фиксираната си каса ( 10 см ), която позволява монтиране на моделите при наличие на вече съществуваща врата.

Поставянето на втора входна врата удвоява защитата на дома, увеличава изолираността на жилището, допринасяйки за намаляване на разходите за отопление през горещите и студени месеци  и придава нов, освежен и различен облик на дома.

 

Основни предимства на металните врати като входни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>