p4Входните врати предлагани в България, се отличават с разнообразие по отношение на модели, структури на крилото, механизми на защита и цветове. Предназначението им също е определящо за основните им характеристики. Завидна популярност имат сред домакинствата, металните врати или тези, които са известни като блиндирани.

Приложение на вратите от метал

Входните врати от метал, се прилагат, както за поставяне на апартаменти, офиси, къщи, мазета, така и на най-различни производствени и търговски помещения. Различните начини на обработка на метала, позволява монтиране им при различни условия на средата. Ако бъдат използвани при къщи, където ежедневно биха били поставени в ситуация на мокрене от дъжд, сняг или облъчвани от жарките лъчи на слънцето, те е нужно да имат специално, издръжливо УВ покритие. Външната им повърхност отговаря и се доближава до моделите с ламинатни покрития и фурнири. Тя, понякога, може да наподобява шарки на естествена дървесина или да има прахово боядисан слой, в различни нюанси, по желание на клиента.

Предимства

Според специалистите, е добре да не се икономисва по отношение на системите за заключване. Металните модели предлагат на потребителите сигурност и надеждност, благодарение на начина си на заключване. Добър вариант е вратата да разполага с цилиндрично заключване и още един различен вариант. Затрудненото преодоляване на блиндираните врати от крадци е сигурно, ако говорим за повече независимо, работещи ключалки. Входните врати, най-вече блиндираните са изключително устойчиви на физически натоварвания.

p5

Друг плюс е, че те се затварят и отварят тихо и безшумно, като по този начин използването им в общи жилищни сгради не би причинило неудобство на съседите.

От друга страна, металните врати имат голямо предимство пред останалите модели, заради фиксираната си каса ( 10 см ), която позволява монтиране на моделите при наличие на вече съществуваща врата. Поставянето на втора входна врата удвоява защитата на дома, увеличава изолираността на жилището, допринасяйки за намаляване на разходите за отопление или охлаждане, през особено студените или горещи сезонни периоди и придава нов, освежен и различен облик на дома.

Ако не желаете втора врата, то може да си закупите такава, чиято каса се регулира. Можете да разгледате блиндираните врати, те имат тази опция, даваща свобода и предлагаща повече възможности. Ще останете удовлетворени, защото ще получите – топлина, сигурност и дълги години безпроблемна експлоатация.

Основни предимства на металните врати като входни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *