Кафява входна врата

Нито една функция на дома не казва „Добре дошли“ като красива и приветлива входна врата. За щастие днес можете да избирате различни стилове – като се уверите, че ще намерите точно вида и дизайна, който желаете. Нещо повече – всички стилове, изброени по-долу, трябва да имат избор от дърво и фибростъкло – двата най-често използвани материала за врати. Можете да намерите и метални опции – друг често търсен материал. Ето бърз преглед на най-популярните стилове на пазара.

Традиционни

Вратите в класически стил могат да имат повдигнати панели с произволен брой от два до дванадесет. Те могат също да имат стъклени части с превъртащи елементи или цветно стъкло. Този дизайн се среща традиционно в дърво, метал и фибростъкло, предварително закачени и готови за монтаж след покупка. Предлагат се и индивидуални опции за традиционни врати. Това би могло да е особено полезно, в случай, че искате да постигнете специфичен дизайн или ако живеете в дом, който няма врати със стандартен размер.

Занаятчийски

Занаятчийска входна врата

 

Изключително популярни за много домове – от вили до просторни планински райони – вратите в занаятчийски стил са изработени от дърво или фибростъкло и често имат прави линии с външен вид. В горната част на занаятчийските врати може да има един прозорец с витражи или черни или дървени рамки и две или три правоъгълни повдигнати панели по цялото дъно. Друг популярен вариант за занаятчийски врати е големият стъклен интериор (подобен стил, както беше споменат по-горе), предлагащ по-просторна гледка към двора. Както при другите стилове, налични са персонализирани опции.

Модерен стил

Модерна врата

 

 

Прави, лъскави линии също са компонент, който често се среща във външните врати в модерен стил, но те се използват по начин, който ги отделя от вратите в занаятчийски стил. Освен това можете да намерите блокирани или квадратни повдигнати панели или стъкло от матирано или полупрозрачно стъкло. Има тенденция да следват изчистените характеристики на същия стил.

Извит

Въпреки, че сводестите врати могат да се поберат в различни стилове, включително традиционни, занаятчийски и модерни, извитият им дизайн им придава отличителен вид и привлекателност. Тези врати вероятно ще бъдат изработени по поръчка, за да отговарят на точните спецификации на Вашия дом. Изпъкналият стил предлага привличаща вниманието архитектура с много чар.

Различните стилове входни врати

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *