Атрактивната и стилна врата във вашия дом прави много повече от всеки друг елемент в жилището ви. Важно е входа в дома ви да приветства подобаващо приятелите и семейството ви, като създава усещане за сигурност и уют.

image002Никога не забравяйте, че вашия вход е много повече от просто входна врата. Вашата пътека към дома, озеленяване и осветление, са част от първото впечатление на влизащите. Без много средства можете да направите тази област на дома си с огромно въздействие за околните, без да нарушавате месечния си бюджет. Обърнете внимание на предната част на вашия дом!

Ние ще ви представим няколко съвета и лесни начини, как да направите голяма промяна с вашите входни врати.

Добра опция е да смените старото крило на вратата с нов модел от същия размер. Това ще ви спести разходи за преоразмеряване и подмяна на касата. Това е чудесно и евтино решение  за промяна на интериора. Може да подновите боята на касата със специален спрей за целта. Осветлението също е неизменна част от „доброто представяне” на дома ви.

image003Външното осветление е сигурен начин да създаде добро впечатление на вашите гости. Осветление, което е монтирано над или от двете страни на вашите врати е добър вариант.

Хубаво е редовно да проверявате дали всички предни светлини работят и не забравяйте да ги включите вечерта . Важно е входа ви да е добре осветен и да се забелязва от далеч.

Лампите със слънчево захранване са лесни за инсталиране и евтин начин за решаване на проблема с тъмнината. Пътеките около дома ви трябва да бъдат добре почиствани и поддържани.  Дръжте ги пометени от отломки и листа. Това е не само красиво, но и практично, и сигурно.

Ако имате възможност, можете да добавите уютни и удобни столове на предната си веранда. Това създава чудесна и много приветлива обстановка за вас и вашите посетители.

Помислете за добавяне на растения, главно цветя.  Гледките и звуците от природата винаги дават усещане за спокойствие и свобода.

Стилен вход
Отбелязана с:    

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *