Приложение на стъклените врати

Напоследък, все повече се говори за стъклените врати, те са луксозен вариант и искани от много модерни съвременни семейства. Изключителни и красиви, в най-разнообразни дизайни, които ги правят още по-търсени, въпреки, че към днешна дата стъклените врати все още се ползват основно за веранди, пристройки, барбекюта и т. н. Елегантното им излъчване допринася, те да бъдат предпочитани и подходящи за разделяне в офис зони.

Начини за монтаж

Интересното при тези врати е, че когато се монтират като интериорни, инсталацията се осъществява, както върху касата, така и направо в зида. Осъществява се чрез специални дюбели и панти, с които се закачат направо в стената. Някои домакинства избират дървените каси, за да внесат допълнителен уют в дома си.

Възможностите, които предлагат, дават свобода на желанията

Поради факта, че стъклото подлежи на обработка, вариантите за такива врати са безбройни (мат, принт, вграден нетъкан текстил, даже и инкростиране с полускъпоценни камъни). Въпрос на въображение и личен вкус. Хората обичащи лукса, ще са най-облагодетелствани от опциите, които предлагат вратите от стъкло.

Да речем, че искате да спестите място с плъзгащата врата с крила от стъкло – матово, прозрачно или принтирано, е идеалния вариант. По този начин и интериора на Вашия дом няма да се пренатовари.

В случай, че искате вратата да е акцента в стаята, няма проблем, изберете модел с любима принтирана снимка върху стъклото. Съвременните врати от стъкло, ще направят жилището светло и красиво, защото ще допуснат слънцето да окъпе стаите с лъчите си, но ако все пак държите на уединението, има и такива в матов вариант.

Поддръжката им е лесна

Не се поддържат трудно, като за целта не са нужни скъпи препарати. Обикновена микрофибърна кърпа, вода и малко време, са ефикасно евтино средство, за да бъдат приведени в блестящ външен вид.

Не се колебайте, ако обичате нестандартното в интериора – стъклените варианти за врати са Вашият избор!

Стъклените врати все повече навлизат в домовете ни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *