Напоследък все повече се говори за стъклените врати, те са предпочитан вариант от много съвременни семейства. Това, че се предлагат в най-разнообразни дизайни, ги прави още по-търсени, въпреки, че към днешна дата стъклените врати все още се ползват основно за веранди, пристройки, барбекюта и т. н.

Този род врати са изключително подходящи за офиси, не се поддържат трудно, като за целта не са нужни скъпи препарати. Обикновена микрофибърна кърпа, вода и малко време, са напълно достатъчни за да заблестят. Съвременните стъклени врати внасят естествена светлина в дома, но ако все пак държите на уединението, има и такива в матов вариант.

Интересното при тези врати е, че когато се монтират като интериорни, това може да стане както в касата, така и направо в зида. Осъществява се чрез специални дюбели и панти, с които се закачват направо в стената. Някои домакинства избират дървените каси, за да внесат допълнителен уют в дома си.

Поради факта, че стъклото подлежи на обработка, вариантите за такива врати са безбройни (мат, принт, вграден нетъкан текстил, даже и инкростиране с полускъпоценни камъни). Въпрос на въображение и личен вкус. Хората обичащи лукса, ще са най-облагодетелствани от опциите, които предлагат вратите от стъкло.

Да речем, че искате да спестите място, плъзгащата стъклена врата с прозрачно стъкло, е идеалния вариант. По този начин и интериора на вашия дом няма да се пренатовари.

Стъклените врати все повече навлизат в домовете ни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *