Без значение е, дали модата в интериора налага състарения ретро дизайн или не. Независимо от времето, в което живеем, модата и тенденциите, винаги ще са популярни старинните стилове. image003Има много хора, които са на принципа: „Моят дом e моята крепост!“. Мнозина предпочитат по-груби предмети в ретро стил. Винаги ще има хора, интересуващи се от миналото и придържащи се към традициите и класиката. Те сякаш са запазили частица от това отминало време, на старите изящни майстори и я пазят като очите си. В домовете им можете да видите масивни мебелировки, картини и разбира се масивни врати.

Много компании днес произвеждат интериорни врати в ретро стил. Те много приличат на старите врати, но в никакъв случай не са антики. На всяка изкуствено състарена интериорна врата може да се монтират системи с дистанционно управление, сигнализация и т.н. Така успешно може да се съчетае атрактивния винтидж стил със съвременните технологии. Тези врати добре се комбинират с позлатен интериор, модни украшения. Интересни са и т.нар. „извити врати“.

image001

В тази производствена линия има водещи позиции Италия. Именно в там са усвоили производството на такива състарени врати. С тях се възстановяват старите вили и дворци. За създаването на такива врати се използва дърво на точно определена възраст. Такива врати не могат да се произвеждат серийно. Те се явяват уникални произведения на съвременното изкуство. Разбира се, не всеки може да си позволи да закупи такава интериорна врата. Придобивайки такива врати, ще запазите традицията, която всяко едно от поколенията, преди Вас, е съхранило и пазило с уважение.

Вътрешните врати, произведени от елша или дъб, ще донесат в дома Ви атмосфера на уют и хармония, засилват усещането за надеждност и сигурност. Вратите, изработени по технологията на изкуствено състаряване, могат да бъдат от екзотична дървесина, бор, череша и др. Но освен това, те съдържат и допълнителни декоративни детайли: стъклени елементи, ръчно рисувани и др.

Състарените врати в интериора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *