„Прозорците се отварят към световете, които обитаваме, докато вратите се отварят към света, който създаваме“. Ето някои от тенденциите, които се оформят в индустрията през изминалата година:

Повече стъкло във входната врата

През изминалите десетилетия новопостроените жилища идваха с врати произведени от проста дървена плоскост комбинирана с един семпъл праг. През изминалите години основната тенденция при подмяната на тези врати беше семпла метална врата или врата комбинирана с малък стъклен панел който да позволява малко светлина да прониква през вратата и в същото време да запазва неприкосновеността на ви личния живот. Всичко това се промени през последните няколко години.

Днес все повече и повече от хора поръчват стъклени панели с почти ¾ от размера на входните си врати. Причината? За да получат повече светлина в дома и да се подобри естетиката на къщата.

Комбинирането на големи стъклени панели и входната блиндирана врата не само увеличава естествената светлина във вашия дом, но и осигурява на собствениците ново платно, на което може да се изразяват. Стъклопакети с нестандартни форми, различни типове дизайн и конфигурации – всичко това осигурява почти безкраен брой комбинации.

Богат избор от цветове и все повече дръзки цветови решения

Преди цвета на блиндираната врата често се избираше за да съответства на вашия гараж или да допълва екстериора на вашия дом. Основната цел бе да се слее вратата с цялостната цветова схема на дома.

Днес входните блиндирани вратите се използват като централен елемент на цялата фасада и пресъздават усещането за „шок от цвят и дързост“ и разчупват цялостната визия на вашия дом. Почти всеки цвят е възможен за реализация – колкото по дързък е той, толкова по-добре.

Изчистени и семпли Европейски стилове

Традиционните дизайни на блиндираните врати подчертават повдигнатите или вдълбаните панелни елементи и комбинират сложни стъклени орнаменти, което отговарят на стила на вратите. Наклонените ръбове и криви са норма.  Докато този традиционен стил на блиндираните врати е все още популярен, се забелязва тенденцията да се увеличава търсенето на по-изчистени, по-прости и по-семпли модели.

Плоските панели, изравнените повърхности, простите геометрични форми и чистите линии доминират в модерния нов дизайн на входните блиндирани врати.

Тенденции при входните блиндирани врати през 2018 година

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *