Дошло е времето да се избере входна врата? Производителите са много, а от това изобилие понякога избора не е никак лесен. Коя компания да изберете, кой модел врата, какви брави, аксесоари и др?

За да намерите добра фирма, консултирайте се с ваши вашите приятели – тези, които вече са преминали през етапа на избор и поставяне на блиндирани врати.

Не приемайте много на доверие съветите на консултантите. Те ще рисуват своите продукти в най-блестящи цветове, много от тях ще ви съветват съвсем искрено, но и много могат да ви заблудят заради недостатъчния ви опит и информация в тази сфера.   Доверете се на консултантите, които свободно боравят с термини и са добре запознати с продуктите, които предлагат. Проверете за разрез на крилото на вратата. Той трябва да бъде изложен във всяка уважаваща себе си фирма. Без  мостра може да ви се даде информация, която не е напълно вярна. Единствено от мострата на крилото, можете да видите какво има вътре, какъв е металът, както и каква е изолацията.

И не забравяйте, че не всичко, което блести е злато! Не винаги външността на врата отговаря на вътрешното ѝ съдържание. Почукайте на избраните врати, не се страхувайте да ги тествате многократно за отваряне и затваряне, пробвайте бравите! Крилото не трябва да бъде леко, вратата е добре да бъде масивна. Това е гаранция, че качеството на продукцията е изпълнено. Обърнете внимание, на рекламата на компанията, как е представена в интернет, списания и други медии?

Погледнете мненията за различните фирми в интернет, в специални форуми и т.н.  Не се доверявайте на абсолютно всички мнения, защото те не винаги са оправдани.

Ако установите, че консултантът е напълно информиран и адекватен, най-добре е да изслушате мнението му и да направите своя избор, като вземете предвид предложенията и препоръките му.

Когато избора на фирма е направен и всички цели са определени, следващата стъпка е избор на крило, брави и материал на изработка. Именно тогава трябва да се зададат следните въпроси:

  1. На какво трябва да се наблегне при закупуване на врата?
  2. Какво може да се спести като качество и кое не?
  3. Защо за входна врата да изберете точно блиндирана врата?
  4. Колко ключалки е нужно да имат вратите?
  5. Как да изберем покритието?
Топ съвети за закупуване на блиндирана врата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *