Най-популярните блиндирани врати, в днешно време на пазара са такива, които са изработени изцяло от метал. Такъв вид врати са необикновени като качество и точно благодарение на това са едни от най-продаваните. За да Ви улесним максимално ще Ви покажем

5 причини защо трябва да се спрете точно на метална блиндирана врата:

  • На позиция номер 5 сме наместили устройството на блиндираната врата. Такива врати са произведениени по уникална технология. Цялата представлява едно цяло – крилото, касата и первазите. Касата е щокова, фиксирана е и се монтира само от единия край на стената. Единственото, което е вероятно да се наложи да се регулира, са пантите, за по-добро затваряне. В комплекта на вратата влиза и всичко необходимо за монтажа, като декоративни тапички за скриване на отворите, както и анкерни болтове.

Обичайно, в добре подготвените шоуруми за врати, с добре обучен персонал, предлагат инструкции за експлоатация и монтаж, които се дават на всеки клиент с всички необходими документи, свързани с продажбата на вратата. Тези инструкции помагат доста, а и говорят добре за фирмата.

  • На четвърто място сме наредили размера. Той е от основополагащо значение, особено когато е взет от професионалист, който си разбира от работата. Повечето врати са с предимно общоприети размери като най-често срещаните са 86/197, 90/200 или 96/200.
  • Под номер 3 сме подредили пълнежа на крилото. Изолацията на вратата е от голямо значение за качеството. Пълнежът на крилото при металните врати е от метални оребрения, подредени във вид на „пчелна пита”. Такъв тип изолация има превъзходни шумо и топлоизолационни качества, в съчетание с металните оребрения.
  • Под номер 2 в нашата класация сме поставили качествата, които е необходимо да притежава един висок клас блиндирана входна врата – визия, дизайн и цвят. Външният вид е много важен. Моделът трябва да бъде съчетан с цялостния облик на дома. Дизайнът и цветът също трябва да са добре изпипани и да се съчетават изкусно с интериора.
  • Дойде време и за най-важната 1-ва позиция – Цената. Всички неща, които изброихме до момента са от изключителна важност, но най-определящ е Вашият бюджет. Като се започнат ремонтни дейности, това е първото нещо, което трябва да се вземе предвид. Металните врати са доста удобно съчетание между висококачествена врата, с прекрасен дизайн на страхотна и най-вече достъпна цена.
5 причини, заради които да изберете метална блиндирана врата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *