Цялостна визия с интериорните врати Door Sfgirlbybay

Подобно на прозорците, вратите обикновено се избират поради техните размери, форма и механизъм за отваряне. Ние разглеждаме колко практични, здрави и трайни са те, понякога до степен да игнорират цялостната естетика. И все пак, има безкраен набор от цветове, от които да избирате при избора на материали. Докато къщите с бели или черни врати и прозорци са безопасен избор, цветът на фасадата може да бъде забележителна опция.

Осмелете се да сте смели в избора си

Това, че не живеете в Лондон, не означава, че не можете да имате червена врата. Всъщност цветният интериор винаги е привлекателен. Можете да увеличите фактора на очарование на вашия дом, като изберете врати и прозорци в различни нюанси. Ако вратите ви са в ярък цвят, изберете прозорци в по-скромен нюанс за атрактивен контраст.

Цветни каси

Можете също така да изберете различни интериорни и екстериорни облицовки. За да подчертаете интериорния си декор, изберете тъмен цвят, който ще направи вашите врати да се открояват. Ако, от друга страна, искате вратите ви да се слеят на заден план, използвайте сянка, подобна или идентична на тази на стените ви. Избирането на различни цветове за Вашите врати и прозорци е смел начин да добавите живот на вашата къща.

Получете истинския вид дърво

Знаете ли, че вратите се предлагат и в имитация на дървено покритие? Обичаме дървото заради селския му вид, но сме по-малко загрижени за количеството поддръжка, от което се нуждае.

Врата с реален вид на дърво

Насладете се на безупречен цвят, дори и не толкова срещан

За врати и прозорци в жив, дълготраен цвят, боята, която сте избрали, трябва да прилепва идеално към повърхността и да се противопоставя на натрошаване, напукване или отлепване. Не се страхувайте да експериментирате с цвят!

Цялостна визия с интериорните врати

Бъдете себе си

Рядко даваме свобода на въображението си да твори щом става въпрос за важна покупка или промяна, но и не осъзнаваме как това ни лимитира и ограничава. Вдъхнете свежест като в живота си като започнете от Вашето най-ценно място, Вашия дом.

Цветни врати и прозорци

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *