Добър екологичен избор!

Точно, както можете да изберете органични храни, сега можете да изберете ЕКО като опция за входната врата, когато искате да направите допълнително усилие за околната среда. В същото време вие осигурявате енергийна сигурност на Вашата къща за бъдещи изисквания на ЕС. Той е и правилният избор за тези, които строят пасивни къщи, нискоенергийни къщи или 0-енергийни къщи.

Защо ЕСО

Когато изберете ECO за вашата входна врата, странична светлина или фара, получавате продукт с изключително добри изолационни свойства (ниска U-стойност) и с устойчив подбор на материали, базиран на най-добрите екологични свойства. Повечето от компонентите в тези продукти са на базата на дървесина и материалът е проследим по време на целия процес, за да се осигури устойчиво горско стопанство в съответствие с FSC (Forest Stewardship Council) и EUTR (European Timber Regulation).

Добре е за портфейла и студените крака

В допълнение към допълнителния принос към околната среда, с този тип входни врати вие също така намалявате разходите за отопление и подобрявате вътрешния си климат.

Опцията ECO входна врата замества бившата ниско енергийна серия Арктика. Пластмасата от предишната конструкция е заменена с по-екологосъобразна конструкция от дървесни влакна. Освен това вече няма да ви се налага да жертвате дизайна, тъй като ECO се предлага в повечето модели в серията Character, Function и Classic.

Пластмасова Еко врата

Предимства на ECO:

 • Домашен – топъл и личен
 • Топлоизолация – спестява енергия
 • Възможност за много различни дизайни и цветове

Когато изберете ЕКО, получавате:

 • по-добър вътрешен климат с нова изолация, която намалява бързите промени в температурата
 • много добри изолационни свойства, които допринасят за по-ниска консумация на енергия и по-добър вътрешен климат
 • входна врата, която отговаря на предстоящите строителни изисквания до 2020 година
 • входна врата с FSC сертифицирана дървесина
 • входна врата с 3-слойно изолационно стъкло и 77 мм дебелина на вратата за максимална изолация
 • възможност за комбиниране на врата със странична светлина и/или горната светлина, за да се създаде пълен устойчив вход
 • Рамка без триъгълник, покрита с HDF, за да стане още по-устойчива на атмосферни влияния
 • възможност за вземане на активно зелено решение

Странични светлини и фарове с ECO

За нашите външни врати с ECO има също съвпадение на страничните светлини и горните светлини, така че можете да създадете стилен и енергийно ефективен вход. Всички странични светлини и фарове се доставят със стъклен отвор, оборудван с високо изолиращи трислойни стъкла.

Добре известен дизайн

Подобрената екологична ефективност на ECO не е за сметка на дизайна на вратата, така че ECO е част от съществуващата селекция на дизайна в серията ADVANCE-LINE. Страничните светлини и фаровете на ECO се различават с по-голям отвор за стъкло (по-малко рамка).

ECO – зелен избор на външни врати

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *