Еко Врата

Добър екологичен избор!

Точно, както можете да изберете органични храни, сега можете да изберете ЕКО като опция за входната врата, когато искате да направите допълнително усилие за околната среда. В същото време вие осигурявате енергийна сигурност на Вашата къща за бъдещи изисквания на ЕС. Той е и правилният избор за тези, които строят пасивни къщи, нискоенергийни къщи или 0-енергийни къщи.

Защо ЕСО

Когато изберете ECO за вашата входна врата, странична светлина или фара, получавате продукт с изключително добри изолационни свойства (ниска U-стойност) и с устойчив подбор на материали, базиран на най-добрите екологични свойства. Повечето от компонентите в тези продукти са на базата на дървесина и материалът е проследим по време на целия процес, за да се осигури устойчиво горско стопанство в съответствие с FSC (Forest Stewardship Council) и EUTR (European Timber Regulation).

Добре е за портфейла и студените крака

В допълнение към допълнителния принос към околната среда, с този тип входни врати вие също така намалявате разходите за отопление и подобрявате вътрешния си климат.

Опцията ECO входна врата замества бившата ниско енергийна серия Арктика. Пластмасата от предишната конструкция е заменена с по-екологосъобразна конструкция от дървесни влакна. Освен това вече няма да ви се налага да жертвате дизайна, тъй като ECO се предлага в повечето модели в серията Character, Function и Classic.

Пластмасова Еко врата

Предимства на ECO:

 • Домашен – топъл и личен
 • Топлоизолация – спестява енергия
 • Възможност за много различни дизайни и цветове

Когато изберете ЕКО, получавате:

 • по-добър вътрешен климат с нова изолация, която намалява бързите промени в температурата
 • много добри изолационни свойства, които допринасят за по-ниска консумация на енергия и по-добър вътрешен климат
 • входна врата, която отговаря на предстоящите строителни изисквания до 2020 година
 • входна врата с FSC сертифицирана дървесина
 • входна врата с 3-слойно изолационно стъкло и 77 мм дебелина на вратата за максимална изолация
 • възможност за комбиниране на врата със странична светлина и/или горната светлина, за да се създаде пълен устойчив вход
 • Рамка без триъгълник, покрита с HDF, за да стане още по-устойчива на атмосферни влияния
 • възможност за вземане на активно зелено решение

Странични светлини и фарове с ECO

За нашите външни врати с ECO има също съвпадение на страничните светлини и горните светлини, така че можете да създадете стилен и енергийно ефективен вход. Всички странични светлини и фарове се доставят със стъклен отвор, оборудван с високо изолиращи трислойни стъкла.

Добре известен дизайн

Подобрената екологична ефективност на ECO не е за сметка на дизайна на вратата, така че ECO е част от съществуващата селекция на дизайна в серията ADVANCE-LINE. Страничните светлини и фаровете на ECO се различават с по-голям отвор за стъкло (по-малко рамка).

ECO – зелен избор на външни врати

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *