Входна врата - перфектен избор

Изпаднал си пред дилемата коя входна врата ще е най-подходяща за твоето жилище? Нека ти помогнем да вземеш най-добрия избор за твоя дом. Не е от голямо значение дали живееш в панелно или тухлено жилище, или къща. Входната врата е от най-голямо значение за сигурността на Вашия дом, но в същото време Ви се иска и да впечатлява с външния си вид.

Тук ще Ви представим няколко от многото идеи за перфектна входна врата, погледнато от всеки един аспект. Но нека първо Ви запознаем по-подробно с блиндираните врати с МДФ панели, с метална регулируема каса. Това са едни от най-търсените и предлагани модели входни врати до момента. МДФ материалът представлява дървесновлакнести плоскости със средна плътност, произведени по метода на сухо пресоване на дървените частици, при по-висока температура и налягане.

Изолацията е от основно значение, всички искаме жилището ни да е шумо- и топлоизолирано. Каменната вата, с която са изолирани вратите, е най-добрият изолатор и точно поради своите си предимства е най-предпочитаният вариант. Ако размерите Ви не са стандартни, това не е проблем. Предлагат се и по индивидуална поръчка. Следващото предимство на блиндираните МДФ врати е заключващият механизъм – има две независими заключващи системи, както и трета скрита ключалка – резе от вътрешната страна. Освен всичко това имат и пасивни шипове, които влизат в касата при затваряне на вратата.

Ако Ви притеснява, че зидът Ви е по-широк, това не би било проблем, защото касата е метална, праховобоядисана с дебелина 1,5 мм, а размерите й са няколко и обхващат до 50 см. Що се отнася до цветове, предлагат богато разнообразие от цветова гама.

Не на последно значение е и мястото, от което ще я купите. Изберете магазин с богато разнообразие от мостри и приветлив персонал, който ще Ви насочи към най-правилния избор за Вашия дом.

Намери твоя перфектен избор за входна врата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *