Входна врата - перфектен избор

Изпаднал си пред дилемата коя входна врата ще е най-подходяща за твоето жилище? Нека ти помогнем да вземеш най-добрия избор за твоя дом. Не е от голямо значение дали живееш в панелно или тухлено жилище, или къща. Входната врата е от най-голямо значение за сигурността на Вашия дом, но в същото време Ви се иска и да впечатлява с външния си вид.

Тук ще Ви представим няколко от многото идеи за перфектна входна врата, погледнато от всеки един аспект. Но нека първо Ви запознаем по-подробно с блиндираните врати с МДФ панели, с метална регулируема каса. Това са едни от най-търсените и предлагани модели входни врати до момента. МДФ материалът представлява дървесновлакнести плоскости със средна плътност, произведени по метода на сухо пресоване на дървените частици, при по-висока температура и налягане.

Изолацията е от основно значение, всички искаме жилището ни да е шумо- и топлоизолирано. Каменната вата, с която са изолирани вратите, е най-добрият изолатор и точно поради своите си предимства е най-предпочитаният вариант. Ако размерите Ви не са стандартни, това не е проблем. Предлагат се и по индивидуална поръчка. Следващото предимство на блиндираните МДФ врати е заключващият механизъм – има две независими заключващи системи, както и трета скрита ключалка – резе от вътрешната страна. Освен всичко това имат и пасивни шипове, които влизат в касата при затваряне на вратата.

Ако Ви притеснява, че зидът Ви е по-широк, това не би било проблем, защото касата е метална, праховобоядисана с дебелина 1,5 мм, а размерите й са няколко и обхващат до 50 см. Що се отнася до цветове, предлагат богато разнообразие от цветова гама.

Не на последно значение е и мястото, от което ще я купите. Изберете магазин с богато разнообразие от мостри и приветлив персонал, който ще Ви насочи към най-правилния избор за Вашия дом.

Намери твоя перфектен избор за входна врата

One thought on “Намери твоя перфектен избор за входна врата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *