Плъзгащи се модерни интериорни врати

Плъзгащите врати са идеалното средство, което ще ви помогне да персонализирате дома си и да му вдъхнете изцяло ново излъчване. Освен, че изглеждат много модерно и иновативно плъзгащите интериорни врати са и много по-функционални от традиционните си събратя.

С времето плъзгащите врати успяха да навлязат на пазара и да заемат доста голям сегмент от нето. С многообразните модели и цветове, в които се предлагат все повече хора започват да ги предпочитат като средство за освежаване на дизайна в домовете си. За да разберете повече за плюсовете на този тип интериорни врати ние сме ви подготвили тази интересна статия.

Причини да замените старите си интериорни врати

Поради факта, че плъзгащите врати нямат нужда от монтиране на брави и обемни дръжки те могат да се произвеждат с по-голямо остъкление. За хората, които искат да допуснат повече светлина в дома си те са идеалното решение. Освен това по този начин ще предадете и усещане за повече простор.

Както вече споменахме, плъзгащите интериорни врати ще спомогнат за модерното излъчване на вашия дом. Плюс е, че понеже биват произвеждани от различни материали в множество дизайни ( дърво, стъкло, алуминий) успяват да задоволят всеки вкус и нужда.

Дървена плъзгаща интериорна врата

Най-големият плюс на плъзгащите врати е, че не заемат място от използваемите площи на дома ви, тъй като се плъзгат плътно по стените. Също така не е нужно да се съобразявате с това дали да се отварят навътре или навън за да спестите повече място както е с обикновените интериорни врати. За тези от вас, които имат големи отвори препоръчваме поставянето на двукрили плъзгащи врати, а за тези които са привърженици на минималистичния стил е възможно плъзгащата врата да бъде вградена в стената.

Освен пространството, което спестявате заради това, че вратите се плъзгат плътно по стената спестявате и около 10см от широчината на отвора който имате понеже плъзгащите врати могат да се монтират и без каса. Това ги прави идеални за нашумелите напоследък „смарт” жилища. Заради съвременните механизми, които са изпипани до последния детайл стана възможно и напълно безшумното отваряне и затваряне на плъзгащите врати. Това ще направи дома ви много по-спокойно и уютно място.

Няколко причини да замените интериорните си врати с плъзгащи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *