Тенденции при интериорните врати(1)

Как да създадете модерен интериорен дизайн през 2021 г., започвайки от … вратите!

С новата година видяхме, че тенденциите при обзавеждането са многобройни и много различни. Всеки цвят и всеки елемент обаче имат правилното си местоположение на новата и свежа 2021 година. Вече подчертахме модерните стилове, материали и модерни интериорни тенденции, които ще видим през следващата година, но днес ще говорим за интериорните врати

.Тенденции при интериорните врати

Вратите стават неразделна част от мебелите и много често придават допълнителна нотка на модерния стил на стаята. Тенденциите тази година подчертават поне три вида интериорни врати, два цвята и два основни материала. Планирате ли стаите в новия си дом и искате ли да ремонтирате? Искате ли да разберете какви ще са тенденциите през 2021 г. за интериорен дизайн?

Вратите на 2021 година

Ако цялата 2020 г. беше годината на тапетите и следователно на изненадващи и вълнуващи модели от всякакъв вид, основните аксесоари за обзавеждане от 2021 г. са огледалата, в пълна опозиция на предходната година. Простите огледала и геометрии, които изискват ярка среда, със сигурност увеличават естествената светлина, като дават триумфален вход на всички ваши гости в къщата. С широко разпространение несъмнено модните цветове са металните нюанси както и неутрални цветове, които, очевидно, никога не излизат от мода.

Модерен интериор с правилната врата

ПВЦ прозорците и входните врати, разбира се, няма да се нуждаят от ретуш, тъй като PVC е и винаги ще бъде напълно лесно да се комбинира с всички модерни и минимални интериорни пространства. Приспособленията от този материал например се произвеждат в широка гама от цветове и могат лесно да бъдат пребоядисани, за да отговарят на всяка среда на живот. Прости неутрални цветни интериорни врати и прозорци с големи остъклени повърхности, за да оставят място за светлина, допълват списъка с тенденциите от 2021 година.

Минималистичните мебели от 2021 г. се фокусират върху квадратни форми и геометрични шарки, които създават съществена среда. Всичко цели да създаде елегантна простота. Дълги свободни стени с минимално обзавеждане. Модерният стил оставя малко място за много обемни мебели и набляга на съществените мебели в стаята. Диваните са меки и удобни, за да можете да се отпуснете вечер след работа пред телевизора. Фотьойлите добавят поп цвят с големите си цветни възглавници. Килимите затоплят жилищната площ, без да са обемисти.

Врати с пълна височина: придават усещане за величие и по-голяма височина на тавана. На пълна височина се наричат още таванни врати, именно защото те се простират вертикално по цялата стена.

И все пак, за да комбинирате черно и бяло, минималните мебели от 2021 г. имат много ярки цветове, включително лимонено жълто, електрическо синьо, наситено червено и тъмно зелено.

Тенденции на вратите 2021: Цветове, дизайни, стилове и тенденции

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *