Входни врати

Днес ще ви представим няколко варианта за избор на доста бюджетна входна врата, като качеството в никакъв случай няма да е за сметка на цената.

Много от фирмите предлага голям избор от модели и видове блиндирани врати на достъпни цени. За всеки вкус имат предложение и за всяка нужда предлагат решение. Вратите, които се предлагат най-често са турско и китайско производство.

Турски блиндирани врати

Основната разлика между двата типа е структурата на самата врата. Блиндираните врати са произведени в Турция. Изградени са от МДФ панели подкрепени в средата с метален лист и минерална вата за добра шумо и топлоизолация. Разполагат с регулируеми метални каси, които могат да покрият зидове до 34см и с помощта на уширение до 50см. Ценовият диапазон обикновено варира от около 400лв – до 750лв. За тази цена получавате всичко, от което имате нужда + избор между два типа дръжки – активни или пасивни. Те са във вид на пура или полумесец.

Блиндирана врата

Различни серии блиндирани врати

Най-често шоурумите притежават специално подразделение на сериите, за да успеят да предложат най-доброто съобразно вида на строителството на вашето жилище. Серия”Панел” е подходяща за всяко панелно жилище. То се характеризира с по-ниски размери във височина, както при интериорните, така и при блиндираните врати. Но има и трегер в горната част, който не позволява да се доуформи отвор необходим за стандартните размери блиндирани врати. Затова серия „Панел” предлага и по-малки размери, за да може да паснат идеално на строителните отвори при панелните жилища. „Серия Елеганс” е изработена с възможност за допълнително обличане на касата с дървен материал за тези от вас, които не харесват да се вижда металната част на вратата. Серия „Класик” е изработена с допълнителна метална рамка разположена на самото крило. Тя подсилва структурата на вратата и дава допълнителна сигурност. Серия”Модерн” е изработена с по-големи габаритни размери и е с фабрично облечена каса с дървен материал. И серия „Атмо” е разработена специално за къщи и е подходяща за външни атмосферни условия.

Когато избирате нова блиндирана врата не се чудете дълго. Посетете най-близкия Ви магазин за врати и ще намерите най-доброто на най-достъпни цени!

Варианти за блиндирана врата в рамките на бюджета

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *