Интериорна врата в тъмна гама(1)

Хората Овен не се страхуват да опитат нещо ново. Обичате да сте навън, затова предпочитате домът ви да е с ниска поддръжка. Съвременен стил интериорна врата без излишна декорация.

Телецът е по красотата. Комфортът, сигурността и топлината са важни за вас. Стилът Ви за интериорни врати е традиционен лукс, класика, удобство и комфорт.

Близнаци: Вие сте лесен, свеж, страхотен комуникатор и винаги търсите нови неща. Вие сте единственият знак, който може да обича традиционното и модерното едновременно, докато се влюбва за миг в следващата тенденция в дизайна. Вашият цвят е бял.

Раците: Домът ви е много важен за вас и винаги е уютен, удобен и непретенциозен. Хората гравитират към вас заради вашата успокояваща, възпитаваща личност. Дизайнът на интериорни врати за Вас е прост, удобен, подходящ за семейството в цвят златен дъб за допълнителен уют.

Лъв: Ти си роден да блестиш и за това твоята врата трябва да бъде царствена. Домът ви е отражение на вас – уникален, пищен и привличащ вниманието. Вашата врата е като портата на Троя: златна.

Дева: Девите са безкомпромисни в избора си на декор. Техният избор е плътно крило в бял цвят, без излишни декорации.

Везни: Везните се колебаят между двете крайности, дали плътни врати или с остъклени орнаменти, но поне цвета не го мислят много. В дома им може да видите 100 нюанса сиво.

Скорпион: Скорпионът е категоричен – плътна интериорна врата в най-тъмния нюанс.

Интериорна врата в тъмна гама

Стрелец: Стрелците се борят за вътрешен мир и това показва техния избор за врати. Нежен дизайн и топъл цвят.

Водолей: Вие сте човек, който избира не просто интериорна врата, а точно премерен акцент в дизайна на дома си. За вас са моделите с геометрични фигури в неутрален цвят.

Козирог: При тях изборът на врата показва колко са нестандартни. Козирозите избират винаги различните врати, като например плъзгаща стъклена врата.

Риби: Вие сте пълен с енергия и хората са привлечени от вашата забавна и топла личност. Вашата врата е с изчистен и семпъл дизайн, а за нюанса – топъл като рибите.

Вашата интериорна врата според зодията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *