Всяка една входна блиндирана врата притежава свой собствен чар и обаяние. Подчертаването им за невъоръженото с достатъчно естетическа информация око може да се извърши с редица средства.

Когато  входната врата е поставена в затворена жилищна сграда, т.е. няма пряк достъп до външните условия, то използваните аксесоари  около и по нея трябва да са в по-незначителни количества. Какво имаме предвид?

Ако входната блиндирана  врата има строг и класически външен  вид, то може да използвате чукче или шпионка в същият стил и  цвят, който да не се натрапва за окото, но да подчертава характера на вратата. Не е желателно да се използват прекалено  пъстри и цветни декорации около и по вратата, когато тя е в кооперация или друга обща жилищна сграда, защото красивата украса би загубила ефекта си. Основна причината е , че средата в затворено пространство е много различна от външния свят и ярките декорации изпъкват повече от необходимото. Естествено зелено венче е добра идея за входа на дома, като може да се използва подходящо растение, в зависимост от сезона (върба, борово клонче и т.н.)

За украса могат да се използват и различни сухи аранжировки от неронливи цветя,  които леко да освежат както външния вид на вратата, така и помещението, където е поставена тя.

С моделите входни врати, използвани за вход на къща ( имащи директен контакт с  външната среда ) може да развихрите въображението си. Изборът на украса е изключително богат и в съчетание със заобикалящата природа комбинацията може да бъде зашеметяваща.

Сезонността при избор на допълващ елемент е препоръчителна. Цветята са изключително подходящи през пролетните и летни месеци от годината. Те могат да внесат настроение и цвят в облика на жилището Ви. Красив венец от разноцветни лалета, зелена хризантема и други пъстри  цъфтящи видове направен в домашни условия би разчупил дори и най-консервативната входна врата. Ако обичате сухите декорации, то те са идеален завършек към всяка входна врата и то най-вече през есенните и зимни месеци от годината.

И запомнете, че стилният и красив външен вид на вратата се постига с желание, креативност и любов!

 Как да подчертаете характера на входната врата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *