Портална входна врата с две крила

Имате голям строителен отвор, а стандартните врати не пасват? Не е нужно да стеснявате отвора, имате изключителната възможност да монтирате портална врата.

Този тип входни врати дават усета за простор в даденото помещение. Удобно е за нанасяне на обемни мебели и уреди. Входните врати биха могли да се монтират на каса, като една от вратите ще бъде пасивна, без дръжка, със застопоряващ шип, който влиза в горния край на касата и в пода. Могат да бъдат монтирани също на плъзгащ механизъм, със стандартни дръжки или с вкопани дръжки. Във втория случай на монтаж, можете да изберете, дали да облечете зида с каса и дали да има перваз върху плъзгащия механизъм, за естетически завършен вид. Ако се спрете на плъзгаща портална врата, то предимството е, че пестите място за отваряне на крилото.

Какви модели има на пазара

Има много модели от различните серии, които изглеждат забележително на портална врата. Може да се комбинират различни модели с различни цветове, било то плътни, с фрезовка или стъкло. Моделите със стъкло придават излъчване и характер на помещението, така имате не просто врата, а детайл от интериора.

Също така, добре стои и портална врата от стъклени крила, можете да избирате между:

  • гравирано стъкло;
  • матирано стъкло;
  • с фолио;
  • с шаблони от специално фолио и участъци от стъклото, които са матирани с пясъкоструйник;
  • ламинирана стъклена врата с принт.

Стъклена портална входна врата

Тези портални врати не биха могли да се монтират на плъзгащ механизъм. Входните врати са поръчкови, могат да бъдат еднокрили или двукрили. Има избор от модели с обков и стъкло, двойни крила, стъкло от двете страни и в горната част или на мястото на стъклото да се постави MDF панел с обков. Предлагат се и модели, които са подходящи за външни условия. При всички врати има възможност да се изработят във всяка една вариация. Независимо от цвета и формата, тези врати придават съвършено различна визия на дома Ви.

Портални входни врати

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *