С модерния и забързан начин на живот, понякога у дома имате нужда от изчистени линии и минимални разсейвания, които да отнемат напрежението и да Ви помогнат да се отпуснете. Ако това е така и за Вас, то тогава, когато купувате своите интериорни врати, ще е добре да пасват на Вашия дизайн. Плъзгащите врати добавят красота във Вашия дом. Те са използвани още в римските къщи в Италия. С тях нямате ограничения за добавяне на стил във всяко пространство.

Приложение в домовете

image003

Ако холът или кухнята Ви са по-скоро мрачни, а в същото време имате красива градина, която е скрита от къщата – най-доброто решение е монтирането на плъзгаща врата. Чрез нея всяко помещение ще изглежда по-светло, по-голямо и просторно. Плъзгащите врати претърпяха развитие и днес можете да намерите по-практично или по-дизайнерско решение, кореспондиращо идеално с изискванията на жилището. Предлаганите варианти са съвсем различни, в сравнение със своите предшественици. Наличните стилове са по-ограничени от тези на вратите, монтирани на каси. Тяхната направа е разнообразна – дърво, стъкло и алуминий и др.

Плъзгащите врати са особено удобни за дрешници, които са направени в хоризонтално положение, защото достъпа Ви ще бъде лесен, до по-голямата му част със съдържание, което можете да обходите с един поглед. Най-често се монтират на килери и гардеробни в домовете. Те привличат с практичност и атрактивност. Ако има и огледало може да добавите дълбочина на пространството. При положение, че вратите са произведени от прозрачно стъкло, можете да видите цялото съдържание, без дори да ги отваряте.

Свойства

image005

Тези нестандартни врати с плъзгащи структури, могат да бъдат ефикасни изолатори, като се смята, че Вашият дом с тях, ще бъде топъл и приятно хладен, през съответните сезони. Има сред тези модели, такива с фабрични уплътнения, предлагащи ефективна звукова бариера и топлоизолация. Днешният механизъм на плъзгащата врата е изключително стабилен и ефективен. Използвайки ги, ще се убедите в предимството им за спестяване на много пространство.

Плъзгащите врати с много големи стъкла са максимално пропускащи всяка естествена светлина, така че който търси този ефект, гарантирано ще го получи и наслади на осветения интериор през целия ден.

Факт е, че съвременното предлагане на плъзгащи врати бележи голям скок напред. Те осигуряват семпъл и изчистен външен вид, който хармонизира с повечето архитектурни стилове.

Плъзгащи врати – нов стил във вашия дом

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *