С модерния и забързан начин на живот, понякога у дома имаме нужда от изчистени линии и минимални разсейвания, които да отнемат напрежението и да ни помогнат да се отпуснем. Ако това е така и за вас, то тогава, когато избирате интериорни врати, ще е добре да пасват на вашия дизайн.

image003     Ако холът или кухнята ви изглеждат малко мрачни, ако имате красива градина, която е скрита от къщата – най-доброто решение е монтирането на плъзгаща врата. Чрез нея всяко помещение ще изглежда по-светло, по-голямо и просторно. Плъзгащите врати изминаха дълъг път през последните няколко години. Днешните са на светлинни години напред в сравнение със своите предшественици. Наличните стилове на са по-ограничени от тези на вратите, монтирани на каси.  Те могат да бъдат изработени от дърво, стъкло и алуминий.

Плъзгащите врати добавят красота във вашия дом. Те са използвани още в римските къщи в Италия. С тях имате неограничени възможности за добавяне на стил във всяко пространство..

image005     Плъзгащите врати са особено удобни за дрешници, които са създадени в хоризонтално положение, тъй като те ще ви дадат достъп до по-голяма част от съдържанието им с един поглед. Най-често се монтират на килери и гардероби. Те са практични и атрактивни. Ако има и огледало може да добавите дълбочина на пространството. Ако вратите са изработени от прозрачно стъкло, можете да видите цялото съдържание, без дори да ги отваряте.

Плъзгащите се врати могат да бъдат ефикасни изолатори, като се гарантира, че вашият дом ще бъде топъл през зимата и хладен през лятото.

Плъзгащите врати, които са оборудвани с уплътнения, предлагат оптимална топлоизолация и са ефективна звукова бариера. Днешният механизъм на плъзгащата врата е изключително стабилен и ефективен. Чрез тях се спестява много пространство.

Плъзгащите  врати с много големи стъкла максимизират всяка естествена светлина, като се гарантира, че може да се насладите на осветения интериор през целия ден.

Факт е, че съвременните плъзгащи се врати са голям скок напред. Те осигуряват семпъл и изчистен външен вид, който хармонизира с повечето архитектурни стилове.

Плъзгащи врати – нов стил във вашия дом

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *