Банята е едно от най-важните помещения в апартамента. За нея в повечето случаи се влагат най-много средства и време. Тя може да бъде по-луксозна или не чак толкова.  При всички положения, се нуждаете от подходяща врата за това помещение?

Ако вашата баня има душ кабина, която да отделя мокрото помещение от сухото, тогава може да използвате врата от HDF плоскости. Тя е влагоустойчива и ще се впише много добре с останалите интериорни врати. Те могат да бъдат както със стъкло, така и с фрезовка или да са просто изчистени. Ако останалите врати са в цвят златен дъб, например, можете спокойно да ги съчетаете с плочките в банята си или с някакви аксесоари в нея – килим, кърпи и др. HDF вратите могат да бъдат в различни цветове и модели. Изборът е изцяло във вашите ръце.

image003    Ако пък душът ви е в близост до вратата, нямате душ кабина, имате вана или просто наличието на влага е голямо, тогава на вас определено ви трябва алуминиева врата. При нея също имате избор, повечето алуминиеви врати се предлагат в бял цвят, но пазара вече предлага и такива в цвят златен дъб. Това доста би улеснило вашия избор, както за интериорните ви врати, така и за вратата на вашата баня. Вратата от алуминий има много предимства, когато се монтира в банята. Няма нужда да се притеснявате от факта, че тя ще има директен досег с водата, но това не означава, че не може да си сложите и душ кабина или пък вана… Всичко зависи от вашият вкус и личните ви предпочитания.

Трябва да вземете под внимание отвора на вашата баня, за да може да дадете правилните размери на консултантите в шоурума, който ще ви обслужва.

А ако сте по-екстравагантни в избора си, винаги можете да направите нещо различно, например изцяло стъклена врата, като разбира се използвате матирано стъкло, орнаментно или нарисувано, за да загатва, но не и да прозира!

Вратата към моята баня

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *