Svetli Vrati Stuklo

През така бързата и неусетна 2021 г тенденциите за цветове бяха в тъмните, сиви и неутрални тонове за врати. Мрачната за много от хората година, минала в локдауни, работа от вкъщи и все още неясно бъдеще, измести тези тенденции. Домовете ни се превърнаха в наше убежище и основно място на пребиваване за дълго време. Затова сега се наблюдава тенденцията за налагане на по-светли, топли тонове за врати, които като че ли искат да кажат: „Готови сме да се върнем към нормалните времена!”

Светли земни нюанси

цветова палитра мостри платове

Тази година по-земните нюанси като цвят Бадем, Дъб Вераде, Избелен дъб, Златен дъб и по-рядко Венге, са по-предпочитани. Но наред с тези цветове, се търсят по светли и пастелни нюанси, примерно жълтото добавя интерес подобен на пролетни цветя. Чрез търсене на натурални, естествени природни нюанси , топлината и уюта вкъщи ще създаде перфектната обстановка за отпуска, бягство и възстановяване на сетивата ни.

Модерни крила с геометрични акценти

Другите модерни тенденции за врати тази година са геометричните форми, квадрати, триъгълници и стъклата пречупващи и пропускащи светлината. Комбинацията от изчистените врати в бадемов цвят съчетани с лайсни, също е „топ“ в момента. Разчупеното и нестандартното, съчетано с класиката и днешния модернизъм си остават водещи и през тази година. Всичко това цели да успеем да съчетаем елегантност и простота в жилището ни с добрия подбор на интериорни врати.

Моят дом е моята крепост!

Девизът, който беляза поне две години от живота ни и остави доста негативни емоции, но и ни научи да ценим с пълна сила домашният уют и семейството. Бъдете смели да сътворите своята интерпретация в интериора, но не забравяйте вътрешните врати, като ги съчетаете с любимите си цветове, създаващи настроение!
Важното е Вие да сте доволни от изборът на интериорни врати, без задължително да следвате най-новото и модерното.

Заложете на доказал се търговец и производител, за да получите предварителна консултация, относно параметрите и качества на вратите, както и информация за всички практични неща около техният монтаж и гаранция. Предприемете ремонт още сега, за да се радвате след това на безгрижни и прекрасните летни дни!

Тенденции при интериорни врати през 2022 г

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *