Блиндирана врата за къща

Цветът на вашата блиндирана врата може да бъде много показателен за вас. Днес ще разкрием интересни зависимости между личността на стопанина и цвета на вратата му.

Червен – знаете ли, че в Шотландия боядисването на червена входна врата, означава, че сте изплатили ипотеката си? Интересна традиция, нали? Традиционният Фън Шуй препоръчва червеното като най-добър цвят за врата с южно изложение. Ярката червена предна врата означава живот и сила. Силни и позитивни хора са стопаните на този дом.

Син – предполагаемо всички цветове си имат различни нюанси, и по тази линия и синият цвят е един от тях. Средно до тъмно синьо означава спокойствие. Светло синьото е традиционно за морските имоти.

Черно-черната блиндирана врата показва на света, че сте сериозни във вашето виждане за живота. Черното е популярен избор на цвят, който се съчетава много добре с цялостния облик на всеки дом.

Бял – бялото традиционно се свързва с чистота и спокойствие и дава усещането, че и вие оценявате това. Фън Шуй препоръчва белия цвят, за врати обърнати на запад.

Сив – макар че този цвят не е традиционно свързан с външни врати, напоследък се превръща в модна тенденция. Тъмно или бледо сиво дава заявка за стилен дом отвътре.

Зелено – зеленото е традиционен хармоничен цвят, който казва на хората, че сте екологично съзнателни и оценявате природата. Зеления цвят може да бъде много успешен за домове, които се намират в екологични зони, особено, ако боядисаме рамката в бяло.

Жълто – това е светъл и много приятен цвят. Този цвят е предпочитан от хора оптимисти, които бягат от сивото ежедневие.

Оранжев – може да изглежда странно, но доста хора се спират именно на този цвят. Този цвят означава, че топло приветствате вашите гости и те са добре дошли в дома ви. В някои страни в ресторантите поставят такива врати, тъй като се смята, че оранжевото създава чувство за глад.

Какво казва цвета на блиндираната врата за вас

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *