Внимание

Най-подходящите интериорни врати за Вашето жилище, което тепърва градите или преобзавеждате, е избор, който винаги е бил труден. Питате се кое е най-важното при вътрешните врати – да Ви хареса дизайна им, да съдържат стъкло, да са шумоизолиращи или да са здрави? Вече имате на разположение комбинация от всички тези изисквания! Изградени са от най-хубавите материали, но и с разнообразие от многобройни модели и серии, предназначени за всеки вкус и стил. Не е проблем да се угоди и на най-претенциозните сред купувачите. Например, искате светло, но не бяло? Има решение за това! Искате нестандартен цвят, който да контрастира с обстановката вкъщи? Има решение и за това! Конкуренцията сред доставчиците е голяма, но това може само да радва потребителите!

​Два полезни съвета при избор на правилната врата

1. Цветът е важен, колкото и самата врата!

Червена жълта синя врата

Първо си набележете цвят, който да описва най-добре Вашето виждане. Уверяваме Ви, че бързо ще намерите подходящият синхрон между дизайн и цвят, който да завърши блясъка на жилището Ви. Изберете, дали искате цветовете на Вашите мебели да се сливат с цвета на вратата, или искате да направите контраст, който да „гали” очите. За тази цел разгледайте повече серии врати, всяка с различни модели, цветове и дизайни. Най-важното нещо, според нас и според повечето клиенти, е правилният цвят, затова избирайки него, Вие сте решили 70% от проблема.

2. Бюджета е ключов момент, в избора на врати!

Калкулация

Определете си бюджет, по който да се водите. Лимита при бюджета е ключов, защото е ориентир, както за Вас, така и за служителите в шоурума. Знаейки границите, ще Ви предложат най-подходящите за Вас врати, като вземат предвид цената, дизайна, цвета, заобикалящата обстановката, дали имате домашен любимец или дете, дали в квартала е шумно и искате по-добра шумоизолация или пък единствените Ви приоритети са, да съчетаете цветовата гама в жилището си. Всичко, което споделите със специалистите, ще Ви помогне да направите идеалното съотношение между качество и цена.

Не забравяйте, че каквото и да е Вашето желание, сте в правото си да изисквате, а от страна на доставчиците трябва да очаквате – качество, дизайн и страхотното обслужване, което заслужава всеки от Вас!

Два полезни съвета, при избирането на интериорни врати

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *