Врата

Когато си купувате входна врата,има някои детайли,които трябва да имате предвид. Трябва да помислите за материала, от който е направена, дизайна, сигурността и устойчивостта на вратата.

Избор на материал

Относно материала: дърво, стомана или стъклопласт. И трита вида материал са доста добри. Изработените от стомана врати са доста трайни и с ниски разходи за поддръжка. Също така са и много устойчиви. Дървените входни врати се отличават със стил, елегантност и красив външен вид.

Дизайн на вратата

След като вече сте избрали, кой точно ще бъде вашия материал, може да се замислите за стила, който искате. Изборът тук е доста голям. Можете да закупите изцяло метални врати с PVC за уют и комфорт или праховобоядисани. Има и други варианти, такива които са с MDF панел с фрезовки, които са доста стилни. Някои модели могат да бъдат с облечена каса от MDF, която придава завършен и елегантен вид на вратата.

входни врати

Цени на входните врати

Цените на предлаганите врати, варират от скъпи до евтини. Съответно това зависи от самата изработка на вратата, от покритието и изолацията ѝ, която е също много важна. Може би една от най-добрите изолации е минералната вата в допълнение с металния лист. Друг добър шумо и топлоизолатор, това е тип „пчелна пита“.

Има различни крила с различна дебелина. Някои могат да бъдат 5см, 7см и 9см. Най-сигурният вариант е този, който е с 9см крило. Доста стабилно и с доста повече пълнеж вътре. Повечето са с две независими заключващи системи. Разбира се ако желаете има и варианти които са с една система на заключване, но това никак не означава, че вратата не е надеждна, защото това е тристранно заключване. Тоест какво ще рече тристранно – заключва се отгоре, отдолу и встрани.

Гаранция на входните врати

Повечето врати имат гаранция няколко години.Преди да закупите дадената стока, добре е да се информирате и за тази подробност.

И така, вече след като сте информирани по най-важните въпроси, вие сте напълно готови да изберете точната входна врата от Златев за Вас. Вярно изборът е доста голям и така е по-трудно.Но изберете шоурум, в който ще ви помогнат, да направите вашият избор, защото все пак не купувате всеки ден входна врата. Направете най-добрият избор. Изберете надеждност със стил, комфорт и уют.

Съвети как да изберем и купим най-добрите входни врати

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *