Врати в кънтри стил

Ако искате да създадете уникален интериор в дома си, помислете за варианта вратите да са в стила на кънтри. В крайна сметка именно този елемент може да се превърне в ключ във вашия дом и да привлече към себе си заинтересовани гледки.

Вратите в кънтри стил могат да бъдат изненадващо модерни – днес производителите предлагат разнообразие от модели. Основното правило тук е да се изоставят ненужните детайли и „звънци“ и дайте предпочитание на простотата и изчистените модели. Основният материал за производството на врати в селски стил е бил и остава естественото дърво.

И това, без съмнение, е прекрасно, защото тези суровини за производството на дърводелски изделия са най-екологичните и практични за декорация на дома. С помощта на специално оборудване и технологии, моделите за производство на врати се обработват и смилат.

Те получават великолепен „античен“ ефект. Избирайки продукти в този стил, вие създавате неповторима атмосфера и получавате мистериозния дух на дивия Запад от векове преди. Не забравяйте също, че вратата трябва да бъде съчетана с декорация на интериора.

Също така си струва да се каже, че най-популярното дърво за изработка на врати в селски стил е масивният дъб. Естествено, това е доста скъпо решение, което напълно се оправдава с отличните показатели за издръжливост. Въпреки всичко, такива модели не придават на атмосферата усещане за масивност и обемност. Ако искате вашите интериорни врати хармонично да се впишат в създадения вътрешен интериор, тогава дайте предпочитание на модели с „неудобен“ дизайн.

Трябва да се откажете от излъсканите антики. Не забравяйте, че изтърканият вид на вратите точно това, което ви е необходимо, за да създадете истински кънтри стил. Цветовата схема ви предлага богат избор. Основното нещо е да не смесвате прекалено много нюанси. Вратите не трябва да изпъкват на фона му на интериорна и мебелите, напротив трябва да са в семпъл вид.

Врати в стил кънтри

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *